.

Silikon Čarape, 1 Par Silikonske Čarape Nogu Anti-razotkrivaš Zaštitnik Nogu Briga Alat za Prevenciju Čarape(M-Prirodno)

Silikon Čarape, 1 Par Silikonske Čarape Nogu Anti-razotkrivaš Zaštitnik Nogu Briga Alat za Prevenciju Čarape(M-Prirodno)

KM 6.74

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Stabilno, anti-puca i vlažni noge, daleko od ispucala bol.Pere i uniseks, to može biti oprao više puta, više koristi put.Fleksibilan istezanje bez deformacija, anti-streč silikonske materijal je udobno i trajna.Smanji trenja, za disanje i dezodorans, mekani šok apsorpcija, zgodno za svakodnevno koriste.Čestica na dnu je to anti-slip, oslobađa nogu bol i smanjuje nogu pritisak.Ovo nogu čarape je osmišljen za vlažni noge, crack-dokaz sa rupe da dišeš, držim te dalje od bol ispucala bol.Napravljen je od visokog kvaliteta silikonske materijala, koji je mekan, za disanje i udobno.Čestica na dnu je to anti-slip, oslobađa nogu bol i smanjuje nogu pritisak.Osobine : 1. Stabilno, anti-puca i vlažni noge, daleko od ispucala bol. 2. Pere i uniseks, to može biti oprao više puta, više koristi put. 3. Fleksibilan istezanje bez deformacija, anti-streč silikonske materijal je udobno i trajna. 4. Smanji trenja, za disanje i dezodorans, mekani šok apsorpcija, zgodno za svakodnevno koriste. 5. Čestica na dnu je to anti-slip, oslobađa nogu bol i smanjuje nogu pritisak. 6. Napravio visokog kvaliteta silikonske materijala, koji je mekan, za disanje i udobno.Specifikacija : Predmet Tip : Silikonske Čarape Materijal : Silikonske Slobodni Boja : Roze, Bijeli, Boju Kože Slobodni Veličine : S, M, Ne Kvantitet : 2 Pcs Veličine CN Veličine Predmet Paket Veličine Težinu Sam 40-45 21 * 10 / 8.3 * 3.9 cm 134g M 34-39 19 * 9.5 cm / je 7,5 * je 3,7 cm 121g S 30-34 17 * 9.5 cm / za 6,7 * je 3,7 cm 103g Paket Listu : 2 * Silikonske Čarape.

U svojstva

Item Type:
Silicone Socks
Material:
Silicone
Optional Color:
Pink, White, Skin Color
Optional Size:
S, M, L