.

SHOUCAN Teško Dužnost Traku, Debljine je 0,15 mm Mreža Nit Kasetu Pogodan za Domaćinstvu i Industrijske, Dužinu 25 MILIONA Širina 10-40mm,Širina 15mm (4Pcs)

SHOUCAN Teško Dužnost Traku, Debljine je 0,15 mm Mreža Nit Kasetu Pogodan za Domaćinstvu i Industrijske,

KM 26.48

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Velicina : Svaki roll je širina 10mm/12mm/15mm/20/30mm/40mm, dužina 25 miliona i debljine od 0,15 mm.Presjekli makaze je potrebno, ova kaseta ne može biti rastrgan od strane.Osobine : Nit ojačane pakovanje traku sa weatherproof i otporno na temperaturu, pogodan za većinu popravke, zelena kuca i otvorenom koristiti.Prednost : Transparentni nit naočit traku sa meku površinu je savršen za pakiranje, visoki i snažni, popravlja, ojačanje, popravlja i palletizing.Opseg prijavu : Obveznice lako da većina površinu uključujući i ulaštio drvo, plastični, metal, fiberboard, kartona, itd.Vrlo snažna .. i trajna.Prijavu : Nit vlakna ojačane kaseta je idealno za namještaj održavanje, teško je dužnost da se pakujem, kartona za brtvljenje, tepih popraviti, igračku& vozilo ma, popravlja i štiti. ●Specifikacija : Debljine : je 0,15 mm Width : 10mm/12mm/15mm/20/30mm/40mm Length : 25 meters Color : Transparentni●Prijavu - Uglavnom su : teško robe pakovanje, visoki i snažni, popravlja, ojačanje, popravlja i palletizing..- Na primjer : kartona za brtvljenje, teško robe pakovanje &naočit, čelika povezivanja, popravlja dine kejbl, drži tepih, skladište palletizing..- Pogodan za većinu popravke : prozor, vozilo, nameštaj, cijevi na djecjim igrackama, ljubimac je pomagala, i na otvorenom, uredu, skladištu, zelena kuca..●Napomena : 1. Molim vas, dozvolite malo greška na veličinu zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog pucnjave drugacije svjetlo i pratiti rezolucije, hromatska odstupanje će se dogoditi.Molim te da se odnose na stvarnog proizvod.

U svojstva

Thickness:
0.15mm
Width:
10mm/12mm/15mm/20mm/30mm/40mm
Length:
25 meters
Color:
Transparent
●Application:
- Mainly include:
heavy goods packing, strapping, fixing, reinforcing, repairing and palletizing...
- For example:
carton sealing, heavy goods packing &strapping, steel bundling, fixing cable, holding carpet, warehouse palletizing…
- Suitable for most repairs:
window, vehicle, furniture, tube children’s toys, pet’s accessories, and for outdoor, office, warehouse, green house...
●Note:
1. Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
2. Due to the different shooting light and monitor resolution, chromatic aberration will occur. Please refer to the actual product. :