.

SHOUCAN Nit Traku, Širina 25-35mm Dužinu 50 Metara Debljine 0.16 mm, Transparentni Jedan Strane takođe, pogledaj Ojačane Naočit Traku,Širina 25mm

SHOUCAN Nit Traku, Širina 25-35mm Dužinu 50 Metara Debljine 0.16 mm, Transparentni Jedan Strane takođe,

KM 62.85

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Velicina : Svaki roll je širina 25mm/30mm/35mm, dužini od 50 miliona (otprilike. 164ft / 55 metara) i boja 0.16 mm.Presjekli makaze je potrebno, ova kaseta ne može biti rastrgan od strane.Osobine : Nit ojačane pakovanje traku sa weatherproof i otporno na temperaturu, pogodan za većinu popravke, zelena kuca i otvorenom koristiti.Prednost : Transparentni nit naočit traku sa meku površinu je savršen za pakiranje, visoki i snažni, popravlja, ojačanje, popravlja i palletizing.Opseg prijavu : Obveznice lako da većina površinu uključujući i ulaštio drvo, plastični, metal, fiberboard, kartona, itd.Vrlo snažna .. i trajna.Prijavu : Nit vlakna ojačane kaseta je idealno za namještaj održavanje, teško je dužnost da se pakujem, kartona za brtvljenje, tepih popraviti, igračku& vozilo ma, popravlja i štiti. ●Specifikacija : Debljine : 0.16 mm Width : 25mm/30mm/35mm Length : 50 meters Color : Transparentni●Prijavu - Uglavnom su : teško robe pakovanje, visoki i snažni, popravlja, ojačanje, popravlja i palletizing..- Na primjer : kartona za brtvljenje, teško robe pakovanje &naočit, čelika povezivanja, popravlja dine kejbl, drži tepih, skladište palletizing..- Pogodan za većinu popravke : prozor, vozilo, nameštaj, cijevi na djecjim igrackama, ljubimac je pomagala, i na otvorenom, uredu, skladište, zelena kuca..●Paket Su : 1 x Nit Kasetu●Napomena : 1. Molim vas, dozvolite malo greška na veličinu zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog pucnjave drugacije svjetlo i pratiti rezolucije, hromatska odstupanje će se dogoditi.Molim te da se odnose na stvarnog proizvod.

U svojstva

Thickness:
0.16mm
Width:
25mm/30mm/35mm
Length:
50 meters
Color:
Transparent
●Application:
- Mainly include:
heavy goods packing, strapping, fixing, reinforcing, repairing and palletizing...
- For example:
carton sealing, heavy goods packing &strapping, steel bundling, fixing cable, holding carpet, warehouse palletizing…
- Suitable for most repairs:
window, vehicle, furniture, tube children’s toys, pet’s accessories, and for outdoor, office, warehouse, green house...
●Package Include:
1 x Filament Tape :
●Note:
1. Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
2. Due to the different shooting light and monitor resolution, chromatic aberration will occur. Please refer to the actual product. :